TERMENII ȘI CONDIȚIILE

Conditii generale – Definitii

Termenii utilizati in prezentul contract vor avea urmatoarele semnificatii:

Site-ului uptown-sibiu.ro (denumit in continuare „Site-ul”), continutul acestuia, incluzand orice pagina componenta a acestuia sunt puse la dispozitie de Uptown Food si pot fi utilizate numai in conformitate cu conditiile de acces si utilizare precizate aici, care trebuie citite cu atentie inainte de a utiliza site-ul.

Prevederile mentionate in continuare, respectiv conditiile de utilizare a site-ului de catre orice persoana, constituie contractul (denumit in continuare „Contractul”) dintre societatea Uptown Food cu sediul social in Ocna Sibiului, strada Mihai Viteazul nr. 121, inmatriculata in registrul comertului sub nr  J32/1377/2020, avand cod unic de inregistrare 43191001 si orice persoana care plaseaza o comanda de unul sau mai multe produse prin intermediul site-ului, sau telefonic la unul dintre numerele disponibile pe site (denumita in continuare „Client”). Refuzul de a deveni Client in sensul acestui Contract, presupune obligatoriu incetarea imediata a utilizarii Site-ului.

Prin intermediul Site-ului, Uptown Food pune la dispozitia utilizatorilor de internet un serviciu prin care acestia pot comanda online sau telefonic produse prezentate pe Site si prin care produsele comandate sunt livrate la adresa furnizata de client („Serviciul”).

Produs (denumit in continuare „Produs”) inseamna orice produs alimentar care poate fi oferit spre vanzare pe site-ul nostru.

Uptown Food isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara o notificare in prealabil. Termenii si conditiile modificate vor intra in vigoare in momentul publicării acesteia pe site-ul Comerciantului, fără a fi necesară îndeplinirea oricărei alte formalități. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

 

 1. Plasarea comenzii

Comanda poate fi plasată de pe Site sau prin telefon la numerele afisate pe site.

Pentru plasarea unei comenzi online după selectarea produselor din meniu, Utilizatorul va apăsa butonul „ADAUGĂ ÎN COȘ!”, situat in dreptul fiecărui produs. Pentru a vizualiza produsele din cos, clientul va apasa butonul “COS DE CUMPARATURI” situat in componenta meniului de navigare principal al site-ului. Ulterior, pentru plasarea efectivă a comenzii, clientul va selecta butonul „PLASEAZĂ COMANDA”.

La plasarea Comenzii, Clientul trebuie să furnizeze următoarele informații:

 • Prenume
 • Nume
 • Strada
 • Oras
 • Cod postal
 • Telefon
 • Adresa de email

In cazul in care datele de contact comunicate la plasarea comenzii (in formularul de comanda sau telefonic) nu sunt corecte (sau Clientul nu poate fi contactat la numarul de telefon mentionat la plasarea comenzii) ne rezervam dreptul de a refuza livrarea comenzii.

Dacă livrarea produselor nu este disponibilă sau în cazul în care nu există capacitate de livrare, un operator va va înștiința printr-un apel telefonic.

Programul de lucru este intre orele 10:00 si 22:00.

Toate materialele de informare prezentate pe Site au un caracter de referință și nu reprezintă informații exacte despre proprietățile și caracteristicile Produselor, inclusiv culoarea, dimensiunea și forma. În cazul în care Clientul are neclarități cu privire la proprietățile și caracteristicile Produselor, trebuie să contacteze un operator înainte de a plasa comanda, acesta neavând dreptul să ridice obiecțiuni în legătură cu acest aspect, în măsura în care nu uzitează de această procedură prealabilă.

III. Preturi si modalitati de plata

Toate prețurile sunt indicate pe site si sunt corecte la momentul publicarii insa avem dreptul de a le modifica în viitor și de a modifica produsele și serviciile disponibile spre vânzare pe site. În același timp, prețul pentru produsul deja comandat nu poate fi modificat.

Prețul total al comenzii de bunuri vor fi afișate pe site în momentul plasării comenzii. Plata trebuie să se facă integral, pentru toate bunurile expediate, iar metoda de plata trebuie selectionata la plasarea comenzii.

Modalități de plată:

 • Plata în numerar la primirea comenzii
 • Plata online prin carduri bancare Visa și MasterCard
 1. Livrarea

Livrarea se realizeaza doar pentru comenzile ce se afla in zona de livrare indicata pe Site la pagina Conditii de livrare si este gratuita. Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in cazul in care aceasta nu se regaseste in perimetrul afisat pe site.

Toate comenzile vor fi livrate de către un curier angajat al Uptown Food. Noi vom face tot ceea ce este posibil pentru a prepara si a livra produsele în termenul precizat, cu toate acestea, insa nu vom fi răspunzători fata de Client pentru orice pierderi, datorii, costuri, daune sau cheltuieli care decurg din livrarea cu întârziere. Dacă comanda nu este livrată în timpul estimat, ne puteți contacta prin telefon sau email și noi vom depune toate eforturile în încercarea de a livra comanda cât mai repede posibil.

Timpul concret de livrare este determinat ținând cont de distanța până la adresa clientului, de situația traficului, de condițiile meteorologice și de alte circumstanțe care nu sunt sub controlul nostru și sunt comunicate de operator la primirea comenzii.

In cazul in care se preconizeaza intarzieri fata de termenul de livrare estimat initial si agreat de Client va vom contacta telefonic pentru a va informa despre noul timp estimat de livrare. In cazul in care nu acceptati noul timp estimat de livrare, aveti posibilitatea in cadrul respectivei convorbiri telefonice de a anula comanda. Se considera ca acceptati noul timp de livrare atat in cazul in care raspundeti pozitiv la apelul nostru, cat si in cazul in care nu va putem contacta telefonic pentru comunicarea noului timp de livrare.La momentul livrarii Clientul trebuie să asigure accesul livratorului in casa / cladire, si sa raspunda la numarul de telefon mentionat la plasarea comenzii, pentru cazurile in care livratorul nu reuseste sa gaseasca adresa exacta sau sa obtina accesul in cladire.

Adresă

Octav Doicescu, nr. 2, Cisnădie

Contact

0771 679 137

Pogram

LUNI               10:00-22:00
MARȚI            10:00-22:00
MIERCURI      10:00-22:00
JOI                  10:00-22:00
VINERI            10:00-22:00
SÂMBĂTĂ      10:00-22:00
DUMINICĂ      10:00-22:00

Urmărește-ne

© Copyright UpTown Food S.R.L. 2021. Website by Online Growth Solutions